Pienpuhdistamot

Pienpuhdistamot

Clewer 800S ja Clewer 1300S ovat kotitalouksien ja loma-asuntojen helppokäyttöisiä pienpuhdistamoita.

800S sopii alle 7 hengen talouksiin. Isompi 1300S puhdistaa jopa 21 hengen jätevedet, ja se on toimiva ratkaisu niin rivitaloihin, vesiosuuskunnille kuin kyläyhteisöille. Suurempien henkilömäärien jäteveden puhdistamiseen suosittelemme Clewer R4000 -sarjaa.

Uuden sukupolven RBBR-teknologia

Clewerin jätevesipuhdistamot

hyödyntävät patentoitua, uuden sukupolven RBBR-bioreaktoria. Pyöriväpetisen bioreaktorin teknologia eroaa perinteisestä biologisesta jätevedenpuhdistuksesta vakaan biokalvonsa ansiosta: puhdistuksen perustana käytetään biokalvoa, ei aktiivilietettä. Kalvo muodostuu mikro-organismien kiinnittyessä kantoaineen pinnalle ja sen vapaa pinta on suuri.

RBBR-teknologia

mahdollistaa, että jopa 95 % reaktorin sisällöstä voi olla kantoainetta – tämän vuoksi Clewer-laitteet ovat paitsi kompakteja myös tehokkaita jätevedenpuhdistamoja. Bioreaktorin pyörivä liike mahdollistaa tehokkaan hapetuksen sekä kantoaineen puhtaana pysymisen.

Clewerin patentoitu

jatkuvatoiminen pienpuhdistamojärjestelmä on CE-testattu viiden hengen talouden jätevesikuormalla. Clewerin patentoitu biofilmitekniikka pystyy puhdistamaan kaikkia kotitaloudessa käytettäviä pesuaineita.

Miksi valita Clewer?

Hyvä hyötysuhde

Puhdistaa isojakin määriä, kestää hetkellisesti myös suurempaa kuormitusta puhdistustehoaan menettämättä. (CE-testin ylikuormitustesti 1 200 l/vrk.)

AinaValmis

Prosessi sietää hyvin käyttökatkoksia ja kotitaloudessa käytettäviä kemikaaleja.
Prosessi kestää kuormitusvaihteluja puhdistustehon kärsimättä.

Pieni sähkönkulutus

Keskipakoisvoimaa hyödyntävä prosessi on energiatehokas.

Vaivaton ylläpito

Reaktoriprosessi on itsestään puhdistuva.
Ei vaihdettavia tai huoltoa vaativia lietesäkkejä eikä tarvetta tehdä laskeutuskoetta.

Pitkä ja huoleton huoltoväli

Biotoiminnot eivät lakkaa, vaikka jäteveden tulo loppuu. Täsmäbakteerit osaavat talvehtia. Puhdistusprosessi lähtee taas heti käyntiin, kun likavettä alkaa tulla. Näin Clewerin puhdistamo soveltuu erinomaisesti myös kesämökkikäyttöön.

Prosessi

Lopputuloksena Clewerin prosessisäiliöön kertyy ainoastaan tiivistä kiintoainetta joten tyhjennysväli on pitkä.

Helppo sijoittaa erilaisille tonteille

Pienpuhdistamo on helppo asentaa. Laitteen pieni koko ja kevyt rakenne mahdollistava asennuksen myös vaikeisiin maastoihin, kuten kallioiselle rinteelle. Asennuskustannukset ovat kohtalaiset. Puhdistamon voi asentaa myös vanhaa loka- tai umpisäiliötä hyödyntäen.

Pienpuhdistamo ei vaadi tiivistä tarkkailua eikä jatkuvaa huoltoa. Laitteiston teknisiin osiin, kuten pumppuihin, kuuluu valmistajan takuu. Tekniset laiteet ovat huollettavissa ja tarvittaessa helposti vaihdettavissa.

Valitse helppo huoltosopimus tai jätevesiliittymä

Jos et itse halua seurata puhdistamosi toimintaa tai haluat tarkempaa analyysitietoa puhdistustuloksista, valitse huoltosopimuksen peruspaketti.

Voit myös valita jätevesiliittymän, jolloin me hoidamme kaiken puolestasi. Me kuljetamme ja asennamme laitteen tontillesi, teemme tyhjennykset tarpeen mukaan ja huolehdimme myös kaikista huoltotoimenpiteistä. Sinä maksat ainoastaan kuukausimaksun ja tontillesi jää kiitokseksi puhdasta vettä.

Contact us!

Clewer, a Finnish family undertaking, is a leading developer of patented cleaning technology. We create environmentally friendly solutions for more efficient water recycling and re-use.